De nieuwste Garbolino produkten voor 2021 zijn binnen

 

Aquastunter

Welkom

Geschreven door Frank. Gepost in Aquastunter

Uw internet winkel voor Vijver en Hengelsport.    

 Welkom bij de internet winkel van Bokoi Koi & Hengelsport te Susteren. 

Wij zijn wij:

Om exact te zijn op 1 april 2000 zijn we begonnen met ons bedrijf, Het begon als een uit de hand gelopen hobby voor Koi en vijvers. Al snel werd onze oude locatie te klein en zijn we in 2009 verhuisd naar onze huidige locatie aan de handelsweg 5a. Een winkelpand van 700 m2. bestaande uit een vishuis en een winkel gedeelte voor produkten. In 2017 hebben we besloten om onze aquarium afdeling te sluiten en deze in te richten met hengelsport artikelen. Dit alles heeft een versnelling gekregen door de overname van  Hengelsport Kuijpers Ittervoort een icoon op hengelsport gebied in Limburg.
Al snel was het huidige vloer oppervlak te klein om zowel Vijver artikelen als hengelsport artikelen te tonen en in 2018 werd besloten om  het winkelgedeelte uit te breiden met een bovenetage gericht op de hengelsport.

Anno 2020 zijn we uitgegroeid tot een bekende Vijver en Hengelsport zaak in Limburg en omstreken. Bokoi is nog altijd een familie bedrijf dat met grote passie gedreven wordt. Met andere woorden Groot geworden door Klein te blijven, Service en Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog aangeschreven.

Bent u in de buurt kom dan kijken op onze openingstijden, deze kunt u vinden op de webste www.bokoi.nl

 

 

 

100% Veilig betalen